31 Ağustos 2010 Salı

BEKARET ÇİLESİ...


Daha önce cinsel ilşkiye girmiş ama zifaf gezesi bekaretini kanıtlamak isteyen kadınlar daha doğrusu bekaretini kanıtlaması istenen kızların çilesi...

15.YÜZYIL YAZARI SUYUTİDEN...

pAMUĞA SÜRÜLMŞ öküz safras Günümüzde de güncelliğini koruyor bir kaç anekdot yazayım...
ı kana benzer,ama abzı bitkilerden yapılmış bir fitil daha etkilidir.Dölyolunun çeperini o kadar tahriş eder ki,en hafif bir temasta kanar.

tABİE RKEKLERDE UYANIKTIR kuşkularını giderebileceği bir yöntem önerir.Bir diş sarımsak,bir iğneyle delinip dölyoluna konursa,bir bakirede sarımsağın kokusu dışarıdan duyulmaz.

Ortaçağ avrupasının en ünlü kadın ialaçları listesi Trotuladan...

Napolili kadınlar bu iş için sülük kullanıyormuş.

En iyisi evlenmeden bir gece şunların yapılmasıdır:dölyoluna sülükler yerleştirerek(ama çok fazla içeri girmemelerine özen gösterin)kan akmasını ve küçük pıhtı oluşmasını sağlayın.Böylelikle akan kan erkeği aldatacaktır.

1920 li yıllarda tokyoda japon erkeklerinin yüzde sekseni bakire gelin almak istiyorlardı.Estetik cerrahlar bunun için,düğünden kısa bir süre önce dölyoluna koyun bağırsağından bir parça dikiyorlardı(konu ile ilintisi yok ama anlatayım ,bu japon toplumuda ilginç mesela bakireliğe bu kadar önem veriyorlar ama şunuda yapabiliyorlar;japaonyada iş yaşamında başarılı olmak istiyorsan çok katı bir üniversite eğitimden geçmen gerekiyor eğer başarılı bir üniversite eğitiminden geçmişsen ve derece yapmışsan şirketlerde işin hazır oluyor,anneler ise erkek çocuklarının dikkati dağılmasın kendilerini derslerine versin diye,kızlarla cinselliğe dalmasın diye kendileri oğullarını bir şekilde tatmin ederler enterasan).

Jİnekolog w.m.huismana göre bekareti yenilemekte ikiy öntem vardır.Kadın,düğünden kısa bir süre önce kliniğe gelebiliyorsa dölyolunun,kızlık zarının hemen yakınındaki çeperi soldan sağa dikilir,böylelikle erkeklik organı girdiği zman dikiş iki çeperden birinin mukozasını yırtar.

kWA-ZULU-NATALDAYSA FARKLI BİR STANDART UYGULANIR.Her ay binlerce genç kızın geleneksel bakirelik eteklikleri giydiği törenler uygulanır.Krşı cinsten biriyle ilşki kurarsanız ikiniz birbirinize bir çok zevki tattırabilirisiniz, ama erkeklik organın içeri sokulması evlenmeden sonra geçrçekleşmelidir. Tabii ki kızlar amaquikiza tarafından bakire mi değil mi diye kontrol edilir.

Ama bana göre en ilginci müslüman toplumlarda olanlardır. Mesela şunlar önerilir bekareti kaybetmmek için;

Jimnastik yaparken bacaklarını fazla açmamaları gerekir. Asla direklere tırmanmamaları gerekir. Trabzanda da kaymamaları gerekir.

Ama en güzeli şudur. Kızlar idrar yapmak için tuvalete oturduğunda anneler kubak kabartır çünkü; Bir bakire idrar yaparken keskin bir ses duyarsın (pıssss), eğer bakire değilse kalın bir ses duyulur (pışşpışş)

Herşeyden önce şu bilinmeli zifaf gecesi kanamak mutlak değildir-çoğu kız kanamaz-kızlık zarı denilen perde kendini sürekli yenilyebilir-ne diyim cidden bende manyaklaştım travmatik olaylar oluyor-mesela tunusta bir kız evlenmeden önce bakire raporu almalıdır doktordan-bütün aile efratı muaynehanede bekler doktor bakire raporu vermezse hemen orada kızı öldürürler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder